TABERE

Tabere Kitesurfing

Vrei sa petreci o vacanta relaxanta, sa explorezi locuri uimitoare, sa te distrezi, sa cunosti oameni noi, in timp ce inveti si te bucuri de unul dintre cele mai uimitoare si provocatoare sporturi?

Dacă răspunsul este da, vino cu noi și descoperă cât de puternice pot fi experiențele asociate kitesurfingului.

Daca ai dorit intotdeauna sa practici acest sport uimitor, acum este sansa ta de a invata de la instructori profesionisti si cu experienta. Ai invatat deja cum sa te dai cu kiteul si sa te bucuri de aceasta senzatie? Intotdeauna exista trucuri si abilitati noi de invatat.

Locatiile taberelor noastre ofera conditii excelente ale vantului, peisaje uimitoare si posibilitati interminabile de kite pentru a te distra si a-ti imbunatati nivelul. 

INVATA

&

CRESTE

Te poti da pe apa plata, poti invata sa te bucuri de valuri, sa experimentezi primele senzatii ale kitesurfingului, sa inveti sa faci primul salt in timp ce te relaxati si explorezi locuri noi si minunate.

Noi ne ocupam de planificarea calatoriei, rezervarea biletelor de avion, cazare, transferuri de la si la aeroport. Avem grija sa gasim cele mai bune locuri cu mancare delicioasa si sa experimentam impreuna cultura locala.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti activezi starea de vacanta si sa te bucuri de experienta!

Daca toate acestea sunt tipul de vacanta pe care il cauti si doresti sa mergi cu noi in urmatoarea aventura, te rugam sa verifici destinatiile taberelor noastre de mai jos. Pentru orice informatii suplimentare, te rugam sa ne contactezi si vom fi bucurosi sa iti oferim detalii.

Repere ale taberelor noastre

Lectii zilnice de kitesurfing

Instructor calificat si cu experienta

Echipamente de kitesboarding de la Duotone si ION

get in touch

developed by