SCOALA

Servicii pentru practicanti: Asistenta la lansare/zona de aterizare, Depozitare echipament, Inchiriere, Reparatii

Invata cum sa fii si tu pe val!

Dependent de mare?

Fie ca preferi sa-ti urmezi propriul ritm de invatare inca de la inceput sau ai terminat deja cursul introductiv, dar mai ai nevoie de cateva ore ca sa capeti mai multa incredere in abilitatile tale, lectiile private ofera instruire adaptata nivelului tau de competente.

Propriul tau Instructor IKO va veni cu un vast bagaj de cunostinte si experienta in utilizarea oricarui tip de echipament de kitesurfing. Kitesurferii care au luat lectii anterior si detin un minim de cunostinte pot avea nevoie de o perioada mai mica de 3 zile pentru finalizarea cursului.

Pentru acestia oferim cursuri de cate o zi care includ licenta IKO. Poti sa stai oricate ore vrei pe zi, in orice zi, pana te vei simti increzator sa iesi pe apa pe cont propriu, fie cu echipament inchiriat sau cu cel cumparat de tine

Incepatori
inregistrare
Avansati
inregistrare

200

Discovery

Te plictisesti sa stai pe plaja la soare? Ne mutam in apa! Modulul discovery ofera informatiile de baza despre acest sport celor care doresc sa se initieze. Cursul incepe prin prezentarea echipamentului si a cadrului necesar desfasurarii activitatii si care asigurand participantilor conditiile optime de initiere. Prima parte a sesiunii pune accentul pe regulile de siguranta, calitatea si directia vantului, pregatirea si verificarea echipamentului. A doua parte a sesiunii se desfasoara in apa si consta in lansarea si pilotarea zmeului de catre cursant si mentinerea lui in pozitii fixe cu doua maini si o mana, relansarea zmeului din apa, actionarea sistemelor de siguranta, procedura de recuperare a zmeului prin metoda self rescue.
Timp
indiferent de numarul de ore necesare, aproximativ 3-6 ore, 2-3 sesiuni
Locatie
Constanta
Mamaia
Echipament

Duotone
si ION

Rezerva acum


Rezerva pentru Discovery


  400

  Initiation

  Cursul este 90% practic si categoric super distractiv pentru un weekend break!
  Cursul de kitesurfing de doua zile se adreseaza de asemenea celor incepatori si reprezinta o foarte buna introducere in tainele acestui sport. Cursul este compus din modulul Discovery la care se adauga tehnicile de body-dragging in apa, necesare recuperarii placii.

  Timp
  indiferent de numarul de ore necesare, aproximativ 8-12 ore, 4-6 sesiuni
  Locatie
  Constanta
  Mamaia
  Echipament

  Duotone
  si ION

  Rezerva acum


  Rezerva pentru Initiation


   600

   Independent

   Cursul este 100% practic si este o idee perfecta pentru un weekend prelungit! Cursul kitesurfing de 4 zile este de asemenea destinat incepatorilor si vine in continuarea cursului de 2 zile descris mai sus. A treia si a patra zi presupun invatarea unor tehnici mai complexe de body-dragging, water-start, precum si mentinerea vitezei si a directiei de deplasare.
   Timp
   indiferent de numarul de ore necesare, aproximativ 14-20 ore, 8-12 sesiuni
   Locatie
   Constanta
   Mamaia
   Echipament
   Duotone
   si ION

   Rezerva acum


   Rezerva pentru Independent


    900

    Avansati

    Ai nevoie de o mini vacanta pe apa? Iata optiunea! Primele 4 zile ale cursului urmeaza aceleasi reguli ale cursurilor Initiat si Independent descrise mai sus. Urmeaza apoi inca doua zile intregi destinate aprofundarii tehnicilor de water start precum si a controlului placii, tranzitiilor si micilor sarituri. Daca esti pasionat de acest sport iti recomandam acest curs deoarece iti ofera posibilitatea de a-l practica cu incredere si de a deveni independent.
    Timp

    indiferent de numarul de ore necesare, aproximativ 18-30 ore, 12-16 sesiuni

    Locatie

    Turcia  Egipt  Filipine

    Echipament
    Duotone
    si ION

    Rezerva acum


    Rezerva pentru Advanced


     1500

     Champion

     Daca tot vrei progres, fa-o pana la capat! Cursul “De la ateu la zmeu” te va transforma dintr-un incepator intr-un kitesurfer independent, capabil sa practice acest sport de unul sigur. Prima saptamana acopera tehnicile descrise in cursurile de mai sus, in timp ce urmatoarea saptamana aprofundeaza setari avansate ale echipamentului, teorii avansate, controlul placii in conditii diferite, tehnici freestyle de baza.
     Timp
     indiferent de numarul de ore necesare, valabil 1 an de zile, locație Romania sau alte tabere organizate in afara tarii
     Locatie
     Constanta
     Mamaia
     Echipament
     Duotone
     si ION

     Rezerva acum


     Rezerva pentru Champion


      Regulile noastre

      KITE SURF SRL
      CIF: 40946041
      Nr. Înregistrare: J13/1524/2019

      get in touch

      developed by