Incarca-te cu energie pozitiva!

Porneste in noi
aventuri

Kitesurfing-ul iti deschide orizontul catre o lume noua cu destinatii de calatorie incredibile. Fiecare excursie cu kite-ul este o experienta unica, o combinatie unica de departare si accesibilitate, fie ca esti incepator, nivel mediu sau un expert.

Kitesurfingul te introduce intr-o comunitate extraordinara, cu oameni interesanti si fascinanti. Acest sport aduna laolalta o diversitate de oameni provenind din varii domenii de activitate, cu stiluri de viata si culturi diferite. Sportul te leaga de oameni pe care nu ai avea niciodata sansa sa-i intalnesti.

Kite Spot

Situat pe plaja Marii Negre, in zona Mamaia Nord.
Viziteaza locatia noastra.

Cursuri

Kitesurfing-ul este un sport cu o atractie aproape infinita.

Cursuri

Propriul tau Instructor IKO va pune la dispozitie un vast bagaj de cunostinte si experiente.

Echipament

Echipamentul de baza este destul de compact si rezistent si nu foarte costisitor.

Despre noi

Dependent de mare?


Kitesurfing-ul este cea mai buna metoda de a pune instantaneu un zambet larg pe fata ta, fiind singurul curs in natura care va beneficia de intreaga ta atentie. Experimenteaza senzatia de a simti vantul pe fata, de a vedea cum se sparg valurile in timp ce te afli chiar pe coama acestora, de a privi testoasele disparand chiar sub ochii tai si, cu putin noroc, de a vedea apusul direct de pe apa.

Kite Spot

Spotul nostru ofera toate posibilitatile practicarii acestui sport la standardele IKO (International Kiteboarding Organization).

Scoala noastra organizeaza cursuri pentru orice nivel in kitesurfing. Contrar asteptarilor kitesurfing-ul nu necesita forta. Este nevoie de putin fitness, dar este usor de invatat. Instructorii nostri acreditati IKO folosesc echipament de kitesurfing de top, de ultima generatie pentru un antrenament facil si superior.
Propriul tau Instructor IKO va veni cu un vast bagaj de cunostiinte si experienta cu orice fel de echipament de kitesurfing. Unii kitesurferi este posibil sa fi luat lectii anterior si sa nu aiba nevoie de 3 zile de curs. Pentru acestia oferim cursuri de tranzitie, de la un nivel la altul, care includ licenta IKO. Poti sa stai ori cate ore vrei pe zi, in orice zi, pana te vei simti increzator sa iesi pe apa pe cont propriu, fie cu echipament inchiriat sau cu cel cumparat de tine.

3 evenimente.

Noutati & Evenimente

Brazilia

Tabara deschisa pentru toate nivelele.

Africa de Sud

Tabara deschisa pentru toate nivelele.

Mexic

Tabara deschisa pentru toate nivelele.

Descopera

Partenerii nostri


Natural Born flyers

Duotone

ION

FANATIC

MANDALA TRAVEL


Alte pagini

KITE SURF SRL
CIF: 40946041
Nr. Înregistrare: J13/1524/2019

get in touch

developed by